Відомий український радіоведучий на Люкс ФМ і ведучий шоу на YouTube" Слава+ " Слава Дьомін з сім'єю полетів на травневі свята відпочити в Стамбул.

Дьомін вже розповідав своїй армії шанувальників, яких в Instagram у нього вже 100 тисяч, про те, як добирався до Туреччини і як йдуть справи з жорстким локдауном. І йому навіть вдалося знайти в цьому плюси-менше туристів і дешевше квартири.

Слава Дьомін у новій публікації показав колоритних місцевих жителів. А саме-кішок. Адже їх у Стамбулі дуже багато. Їх не ганяють, підгодовують і відчувають себе тварини спокійно і в безпеці в цьому місті.

"Стамбул-місто котів", - пише Дьомін.

Шанувальники прийшли в захват від котів на вулицях Стамбула і відзначили, що вони живуть в хороших умовах і виглядають доглянутими, як домашні.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"На зупинці поповнення в сімействі котячих😉", "Стесняшка 😍❤️", " Але котики такі всі доглянуті, як домашні😍", " принадність❤️", " Коти там краще живуть ніж деякі у нас в Україні 😢", " Обожнюю котиків😍😍", " Обожнюю котиків, мені точно треба побувати в Стамбулі 😍", - пишуть коментатори.

Вирішили на травневі махнути в Стамбул. Тим більше, ніколи там ще не були. І захотілося дізнатися чому ж все в такому захваті від цього міста😏 про Локдаун в Туреччині.️ ️ С з 29.04 тут введено жорсткий карантин. Але він не такий вже й жорсткий😉 більше для місцевого населення. На туристів не особливо поширюється😏 так, всі магазини працюють до 17: 00. Ми прилетіли і пішли в кафешку, де нам приготували вечерю на винос🔥 При цьому, директор кафе сказав, що вдень можна їсти всередині. Плюси від локдауна-менше туристів і дешевше квартири", - розповів Дьомін.

Раніше ми повідомляли, Тіна Кароль спробувала роздягнути догола Славу Дьоміна, але той втік.

Як повідомляв "Знай.uа", Слава Дьомін у Дубаї повторив "подвиг" апетитних українок.

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль поскандалила з відомим холостяком, в хід пішов посуд