Відомий український шоумен і телеведучий реаліті-шоу "Холостяк" Григорій Решетник любить ділиться з шанувальниками кадрами зі свого особистого і професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать 490 тисяч людей.

Зараз Григорій Решетник відправився у відпустку на сонячні Мальдіви разом з усією своєю сім'єю. Однією з крайніх публікацій став жаркий танець з коханою дружиною Христиною.

Виявилося, що у подружжя вже з'явилася традиція танцювати, перебуваючи на відпочинку на Мальдівах. Новий танець став четвертим у танцювальній "скарбничці" пари.

"Ми не могли відмовитися від цієї традиції - наш четвертий танець на Мальдівах 💃 🕺 Сподіваюся, ви чекали його", - підписав відео телеведучий.

"Чекали, особливо стрибок у басейн🙌супер", "😍 😍 😍ой, Супер! Які емоції, який заряд!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Решетники, ви Кльові❤️", "ще прекрасніше", "дуже запально", "Макс як сказав,що потрібно таку дівчину як Христина Решетник,таку і знайшов веселу)) молодці,потрібно кайфувати від себе", "Классс😍", "я чекала що дружина стрибне в кінці😂", - захоплювалися фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ведучий " Холостяка "Григорій Решетник показав свою абсолютну фаворитку, і це не Юля"Зайка". Цього разу Решетник вирішив відповісти на важливе питання, яке цікавить багатьох шанувальників проекту – Хто є фавориткою ведучого.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зірка " Холостяка "Григорій Решетник похвалився красунею-дружиною в купальнику:"фігура мами трьох дітей". Телезірка продемонстрував, як виглядає його дружина в купальнику на тлі Індійського океану.

Також «Знай.иа " писав, що Ведучий "Холостяка" Григорій Решетник насолоджується життям і дружиною на Мальдівах: "Моя Христинка-красуня". Ведучий знову показав сімейний знімок з відпустки