Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап зворушливо привітав кохану з днем народження - 4 травня Насті виповнилося 34 роки. Так, артист виставив архівне весільне фото виконавиці з торжества 23 травня 2019 року.

На знімку зірка позувала у весільній сукні з глибоким декольте і ніжним вечірнім макіяжем, а сам Олексій так надихнувся кадром, що присвятив Каменських вірш, порівнюючи очі дружини з агатами, а себе - з замком, який вберігає любов від штормів.

"Глаза -Агаты

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Показати ще

Губы -май

Ты соткана из тысячи

Тропинок в рай

Я - Кастл твой ,

Уберегу от штормов дерзких

Ты как за Каменной стеной

Моя Каменских

Я кохаю тебе @kamenskux love u baby HBD"

Фолловери залишилися в захваті, приєднуючись до привітань: "якщо мій чоловік не буде мене так любити, навіщо мені взагалі чоловік?!", "Все, дівчата, я знову плачу😭 😭 зірочка наша, з Днем народження❤️❤️", "ось це чоловік привітав свою жінку!!!! Потап, респект!!! А Настю з Днем народження!🔥 🌹 🌹 🌹 ", "З іменинницею ❤️ Настя заслуговує , тільки найкращого🎂 🔥❤️".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.