За вікном українців вже у всю цвіте останній місяць весни. Травневі свята ще не закінчилися, а значить у нас є час для приємного проведення часу на природі або на дачі, де можна облаштувати багаття з мангалом. На цей раз ми знайшли, для тебе наш дорогий читач, дуже "соковитий" рецепт шашлику.
Як вже прийнято традиційно, українці люблять зустрічати травень активним відпочинком на природі та готуванням м'яса на вугіллі, саме тому у нас є дуже цікавий рецепт.
Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації фуд-блогера "pp_foodpro" в мережі Instagram.
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Підтримай рецепт смачного маринаду, для соковитих шашликів. Попереду свята і літо так що зберігайте рецептик.
Інгредієнт:
- Цибуля 400г
- М'ясо 1.450 г
- Сіль 1,5 ст. л.
- Спеції за смаком (для шашлику)
- Томатний сік 300мл
- Рос.масло 1ст.л.
- Кетчуп.
Готуємо: нарізаємо м'ясо (у мене свинина: підійде шия, лопатка, тазостегнова частина) довільно, але не маленькі шматочки. Нарізаємо цибулю півкільцями, висипаємо в ємність, додаємо сіль і максимально тиснемо цибулю, щоб виділився сік. Додаємо в ємність м'ясо, спеції, масло, томатний сік і перемішуємо. Відправляємо маринуватися до холодильника на 4-12 годин, в ідеалі на ніч.
Коли надягатимете м'ясо на шампур, цибулю прибирайте, нам від неї потрібен був сік для маринаду. Їмо готовий шашлик з овочами і кетчупом (у мене шашличний). Смачного, пупсик.", - поділився автор публікації.
Раніше повідомляли, якщо хочете схуднути - не робіть цього: Марина Боржемська дала працюючі поради.
Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко відкрив українцям очі на несподіваний інгредієнт: "Ви тупцюєте по їжі".
Знай.uа писав, рецепт популярного західного блюда "Начинка" від зірки "Лісапетного батальйону" Фаліон: "У ресторані не знайдете".