Всесвітньо відома співачка Біллі Айліш нещодавно здивувала своїх багатомільйонних шанувальників новою фотосесією. Не так давно знаменитість знялася для обкладинки британського Vogue.

Так, 19-річна артистка з'явиться на червневій обкладинці британського Vogue. Біллі вперше вирішила надіти для зйомок не оверсайз, а красиву нижню білизну, яке складається з корсетів, панчох на підтяжках і шпильок на струнких ніжках.

А зараз співачка продовжує ділиться новими відвертими кадрами з фотосесії на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежать більше 83 мільйонів відданих фанатів.

Відомо, що Біллі Айліш сама запропонувала редакції журналу відверту зйомку в стилі пін-ап. Референсом послужили фото найпопулярнішої моделі 40-50х років Бетті Бросмер.

"Добре, загалом, я закоханий"," Все в цьому просто ідеально", "Поміть мене, Сенпай", " коментарі, які припускають, що вона виглядала як дитина, і коли дівчинка виросте, вона повинна розкрити своє тіло? Мені 42 роки, і я все ще одягаюся, як стара Біллі. Дівчина може виглядати, як хоче, але коментарі дивні", "добре, чувак, це 1", "Біллі, мені може подобатися тільки фото стільки разів, чорт візьми", "вони йдуть", "Наступи на мене", "Виходь за мене заміж", - писали в коментарях шанувальники.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Можна сказати, що тепер Біллі Айліш "запозичила" епатажний і сексуальний образ у співачки Мадонни, яка також славиться любов'ю до відвертих і сексуальных нарядів.

Також не варто обділяти увагою і нашу українську співачку Тіну Кароль, яка часто миготить в сексуальних нарядах, які вигідно підкреслюють її шикарну фігуру. Не так давно знаменитість теж знялася в схожій фотосесії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Біллі Айліш заговорила про силу посеред пустелі: "Твоя…" Всесвітньо відома співачка Біллі Айліш знову заінтригувала своїх шанувальників. Дівчина показала тизер своєї майбутньої композиції

Як повідомляє портал «Знай.иа» Полякова не засне, Кароль закінчить кар'єру: Біллі Айліш роздяглася і вразила світ шикарними формами. Всесвітньо відома співачка Біллі Айліш знову здивувала шанувальників.

Також «Знай.иа " писав, що Біллі Айліш помітили на прогулянці з хлопцем - довелося закрити Instagram. Біллі Айліш була помічена під час прогулянки з хлопцем. Фанати вже впізнали його і розповіли, чим він займається.