Відома психологиня Наталія Холоденко стала більш активним користувачем соціальної мережі Instagram. Вона постійно тепер радує шанувальників оновленнями в стрічці, а також проводить прямі ефіри.

Цього разу вона вирішила поговорити з Олександром Пономарьовим в прямому ефірі. Жінка знялася в його проекті, який присвячений світлому святу Великодня, і заспівала вокальну партію грузинською мовою.

Поки дівчина розповідала про самому знімальному процесі, і як вона готувалася до зйомок, до ефіру приєднався і сам Олександр Пономарьов.

Всього за кілька днів кліп набрав понад півтора мільйона переглядів. Олександр не переживав, що робота може не стати успішною, він більше хвилювався, що вони не встигнуть зробити все вчасно.

"Україна для мене завжди була такою віруючою в Бога нашого, Але я не думав, що так активно, що ми розженемо всіх цих Моргенштернів і так далі" - говорить Олександр Пономарьов.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Наталія Холоденко також вирішила запитати, чому співак вирішив запросити саме її, і відповідь не змусила себе чекати. Чоловік каже, що почув кавер психолога на його пісню, вони потім поспілкувалися, і ідея прийшла сама собою.

В ефірі вони також жартували, що тепер Наталя буде приїжджати до Грузії і співати. Хто знає, може це був перший серйозний крок до музичної сфери психолога.

Олександр Пономарьов також розповів про випробування, з якими довелося зіткнутися: "Все дуже легко йшло. Занадто. Занадто просто, тому що спочатку я був наляканий, не розумів за що хапатися, і що робити першим, і що і як. Але оптом, як то кажуть: "Очі бояться - руки роблять".

Раніше повідомляли, гаряча Шоптенко з "танців з зірками" вразила ангельськими оченятами: "зачаївся інтерес...".

Як повідомляв Знай.ua, психолог Холоденко підказала, як залучити багатство в 2021 році: рецепт удачі в рік Бика.

Знай.uа писав, психолог Холоденко пояснила, чому пари розлучаються на карантині.