Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала свіже фото з відпочинку в Лос-Анджелесі, США, роблячи селфі в дзеркалі білосніжних апартаментів. Так, артистка приміряла купальник лимонного кольору, зібравши довге волосся наверх в недбалий пучок і доповнивши "пляжний" образ широкими сонцезахисними окулярами.

Красуня блиснула струнким тілом, над яким наполегливо працює, а також пишними грудьми. Також зірка пожартувала, що міні-бікіні для неї в спекотній Каліфорнії - типовий одяг для офісу.

"У Каліфорнії мій офісний одяг виглядає так 🙈"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки з приводу знімка і фігури Анни розділилися: "справжня, без фотошопу та іншої фігні ...👍 ", "Тіло 🔥"," Позорище", "зарано шкіра така стала, в'яла і засмага нерівна, фотостаріння", " красуня😍 😍 🔥", " дівчатка, фігурка супер! А у кого гірше, то ви самі винуваті!)) Я наприклад за собою стежу", "пощастило з формою ніг🔥", "Одна розпуста, більше здивувати нічим", "Ноги просто відрізало фотошопом".

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.