Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явився відео-уривок шоу "33 за 3", ведучою якого є красуня-дружина мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко.

Так, артистка з'явилася перед камерами в білосніжному брючному костюмі з блейзером-оверсайз і облягаючому топі чорного кольору, а довге світле волосся зібрала назад в пучок. У ролику чути досить інтригуюче питання - Олександра цікавилася у Тіни коли та в останній раз смажила картоплю.

"Завтра в 8:30 на ICTV

33 питання для Тіни♪"

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Божечки, як часто інтерв'юерів цікавить питання що стосується картоплі😅", "сподіваюся, в цьому інтерв'ю будуть дійсно цікаві питання)", "Оооой, як же сподіваюся, що питання адекватні і цікаві будуть, а то ці банальні питання від обмежених інтерв'юерів так вже муляють не те, що вуха, але і очі 😍 тож чекаємо з нетерпінням", "а мені всі питання цікаво чути. Головне, що це буде відповідати Тіна.❤️☀️".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату