Відома українська співачка і дочка Ніни Матвієнко Тоня Матвієнко має багатотисячну армію фанатів у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч людей.

Зараз артистка в розділі Сторіс на своїй сторінці в Instagram показала, як проводить час з кращими подругами.

Так, Тоня Матвієнко опинилася на дні народженні однієї з подруг. Дівчата вирішили зробити спільне селфі. На фото знаменитість стоїть між подругами, одну з них вона обняла за шию, коли в цей же час друга дівчина вирішила прикусити вушко Тоні.

"Нарешті зустрілася з Bestfriends! My girls - love", - написала співачка і поставила геолокацію "Нічого святого".

Тоня Матвієнко, скріншот з Instagram

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Тоня Матвієнко показала, як разом зі своєю родиною та друзями провела світле свято Великдень. Вони досить великою компанією друзів разом з дітьми виїхали на природу.

Під час прогулянки весела компанія вирішила зробити спільне фото.

Скріншот stories

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко показала, чому Арсен Мірзоян вчить маленьку дочку: "Викличте лікаря". Співачка показала, чим її чоловік Арсен Мірзоян і маленька дочка займають разом.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вагітна Тоня Матвієнко поділилася щасливим фото з Арсеном Мірзояном: "Обіймає нашого дитинку". Так, нещодавно зірка поділилася архівними фотографіями зі своєї вагітності.

Також «Знай.иа " писав, що Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном готуються до Великодня: вишиванки і теща в капелюшку. Ніна Матвієнко разом зі своєю дочкою Тонею і зятем Арсеном Мірзояном напередодні Великодня покаже, як вони збирають святковий кошик.