В Україні триває показ 11-го сезону всіма улюбленого реаліті-шоу про кохання "Холостяк" героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако. Вже в п'ятницю, 7 травня, відбудеться десятий випуск шоу.

Так, відомо, що на проекті залишилося всього чотири учасниці - Анна Богдан, Джессіка Чегі, Дарина Ставнича і Розалі Номбре. У 9 випуску проект покинула Юлія "Зайка" Бельниченко.

А зараз на офіційному акаунті телеканалу СТБ в соціальній мережі Instagram глядачам запропонували вибрати, який образ учасниць сподобався найбільше на церемонії троянд в 9 випуску.

"Які красиві 😍

Образ якої дівчини на церемонії троянд в дев'ятому випуску проекту «Холостяк» сподобався вам найбільше? Пиши ім'я в коментарях",- написано в пості.

Розалі Номбре, джерело: СТБ

Популярні новини зараз

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Показати ще

Юлія Бельченко, джерело: СТБ

Анна Богдан, джерело: СТБ

Джессіка Чегі, джерело: СТБ

Дар'я Ставнича, джерело: СТБ

"Зайка найкрасивіша😍", " не знаю хто і як, але шлейф на кожній сукні це щось😍 😍 😍", "абсолютно не розумію...у цьому Холостяку абсолютно не згодна з вибором аудиторії...всі з розуму сходять по Зайке...а мені вона зовсім не зайшла ((по зовнішності точно Джессіка 🔥❤️", "якщо чесно в тому сезоні ну не такі стерви як були раніше, думаю зі мною погодяться, але набридло бачити коли холостяк не помічає в собі негативних сторін, а бачить в інших дівчат", "враження реклами будівельних матеріалів. З такою кількістю косметики шимпанзе мабуть непогано буде виглядати", "у Розалі жахливий макіяж, розфарбували як матрьошку", " Джессіка😍 😍 😍", - писали свою думку в коментарях українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Анна Богдан з "Холостяка 11" перейшла на образи: "лицемірна! Штучна! Зарозуміла!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Після відходу Юлі "зайчика" на Холостяку з'явився "Котик": "нехай шурує додому"

Також «Знай.иа " писав, що Юля "Зайка" після прощання з "Холостяком" розповіла про операцію: "організм в шоці"