Батьки не завжди можуть бути поряд зі своїми дітьми. Проте вони можуть покластися на Бога, попросивши захисту для них у щирій щоденній молитві.

Віряни звертаються у молитві до небесних сил з проханням про допомогу у нелегкому процесі виховання дітей. Просять захисту для них та щасливої долі. Батькам слід просити мудрості і щоб бути добрим прикладом для своїх дітей.

Молитву за своїх дітей батьки повинні промовляти з вдячністю, що на них покладено такий великий обов'язок - трудитися над їхнім вихованням. У наступній молитві також є звернення до Пречистої Діви Марії, яка вважається заступницею і Матір'ю для всього людства.

Молитва, скріншот відео

Молитва батьків за дітей

Отче небесний! Ти поблагословив мене діточками і поклав на мене обов’язок трудитися над їх вихованням. Знаю, Господи, що колись Ти будеш домагатися від мене рахунку з цього важного обов’язку. У тій свідомості вдаюся до Тебе і благаю в покорі:

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Просвіти мій розум, щоб я моїх діточок якнайкраще провадив (провадила) згідно з твоїми святими заповідями. Викоріни з мого серця надмірне прив’язання до них, яке є виявом самолюбства, щоб я не був сліпий (не була сліпа) на їх похибки. Хорони мене, Господи, щоб я не був (була) для них згіршенням. Дай мені так виховати моїх дітей, щоб вони все більше Тебе пізнавали, любили, і ціле своє життя чинили згідно з Твоєю святою волею.

Пречиста Діво Маріє, будь моїм дітям Матір’ю і заступницею. Святий обручнику Йосифе, заопікуйся моїми діточками. Амінь.

Нагадаємо, Господня молитва: ці слова, дані Ісусом Христом, потрібно промовляти щоденно. Кожен вірянин повинен знати Господню молитву і промовляти її щоденно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", молитва за перемогу над спокусами: ці слова мають потужну силу над злом. Ця молитва допоможе у скрутний момент життя

Також "Знай.ua" писав, потужна молитва за душі померлих рідних: читай з вірою у поминальні дні. Як помолитися за померлих рідних у поминальні дні