Відома українська співачка Аліна Гросу переконана в тому, що фільтри в соціальній мережі Instagram не такі безпечні, якими можуть здаватися на перший погляд.

Свою думку дівчина висловила в ефірі телепередачі "Зірковий шлях", яку на телеканалі "Україна" ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька. Вона заявила, що фільтри і використання фотошопу тиснуть на психіку і самооцінку людей. Гросу вважає, що у всіх людей є які-небудь проблеми шкіри або тіла. А ось ідеалізація псує життя людям.

"Потрібно собі подобатися таким, яким ти є, або щось робити для того, щоб ти сам собі сподобався", - зазначила Аліна Гросу.

Аліна Гросу, скріншот: Youtube

А ось відома блогер Наталія Мічковська, дружина шоумена дядька Жори, прийняла себе і зрозуміла, що з фільтрами відбувається самообман. І покінчити з використанням допоміжних засобів допомогла її середня дочка Устина.

"Писали: "Ой, ви вранці прокинулися, така набрякла, запухла". І мені цікаво, невже кожна жінка, яка вранці прокидається, бере так фронтальну камеру на телефоні, дивиться, і вона прям така вся красуня? Я дійшла до того, що треба нести це людям. Що це нормально, це життя. І хочеться, щоб, коли ти виходиш на вулицю, люди тебе впізнавали", - додала Мічковська.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Дядя Жора з дружиною, скріншот: Youtube

Зіброви, до речі, теж виступають проти фільтрів, кардинально змінюють зовнішність людей. Світлана Вольнова і зовсім розповіла, що можна влетіти на гроші, якщо на сайті знайомств поставити фото з фільтрами. Бо в Tinder пишуть, що, якщо на побачення приходить жінка, яка не схожа на ту, що на знімку, платити повинна вона.

Відома українська актриса Ольга Сумська вважає, що використання фотошопу взагалі антитренд. Бо зараз на слуху бажання залишатися такими, якими їх народили мама з татом. А Ольга Цибульська не приймає подібні рішення на відмову від фільтрів.

"Мені здається, що ті, хто публічно зараз говорять, що вони відмовляються від фільтрів і фотошопу, просто публічно брешуть. Тому що це такий своєрідний бич сучасності і особливість сучасних технологій, всі цим користуються", - заявляє вона

Зіброви, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Джамала перетворилася на кошлатого левеняти - ось так грива: слідом за Аліною Гросу

Як повідомляв "Знай.ua", Соломія Вітвіцька в помаранчевому увірвалася в Великдень: "Привіт, Грузія!"

Знай.ua писав, Джанабаєва і Меладзе вразили зовнішнім виглядом після народження доньки: "Ночі безсонні"