Прописка онлайн, переформатування Кабміну і гроші на кисень в лікарні - що готує Верховна Рада

Проекти закону вже передані керівництву парламенту. Ініційоване нардепами звільнення міністра охорони здоров'я Максима Степанова і міністра соцполітики Марини Лазебної – не єдині останні новини з парламенту. Днями Верховна Рада зареєструвала низку нових законопроектів. Серед них: збільшення витрат на "кисневі проблеми" в українських лікарнях, новий формат роботи Кабінету Міністрів і поповнення списку важливих держпослуг, які можна буде отримати в режимі онлайн.

Верховна Рада - фото Знай.ua

Олена Зеленська поділилася з українцями радісною звісткою: "Це вже наш 16-й"

Перша леді України, дружина президента Володимира Зеленського Олена оголосила про запуск аудіогіду українською мовою у Вірменії. Місцем, де тепер туристи зможуть послухати аудіогід українською став Музей Сергія Параджанова. "Це вже наш шістнадцятий україномовний аудіогід", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Олена Зеленська, фото: Facebook

Зеленський потрапив у курйозну ситуацію з журналісткою: "Ви чуєте? Вони скрізь"

У четвер, 6 травня президент України Володимир Зеленський зустрівся з Державним секретарем США Ентоні Блінкеном. Вони обговорили низку важливих питань, які стосуються безпеки українських територій, але, без курйозів не обійшлося. На пресконференції він відповідав на запитання журналістів, і в цей час якраз розповідав про снайперів на території Донбасу, які розстрілюють українських воїнів.

Володимир Зеленський, фото: сайт президента України

"Моя бабуся Софія Ротару загинула у вересні": Українка приголомшила визнанням

Відома українська телеведуча, художниця, а також співачка Анжеліка Рудницька написала пост про свою бабусю Софію Ротару. Вона розповіла про її життя, а також про збіги в житті. "5 травня народилася моя бабуся - Софія Михайлівна Ротару" - почала свій пост жінка. І ні, мова не про ту саму легендарну виконавицю. Просто її бабуся була повною тезкою.

Софія Ротару та Іван Рудницький, фото: Анжеліка Рудницька

Українські силачі завоювали дві медалі, сержант "поклав на лопатки" за лічені хвилини: кадри переможного бою

Для всіх шанувальників українського спорту, і просто для патріотів своєї країни з'явилися дуже цікаві новини. З'явилася інформація, що дзюдоїсти спортивного клубу "Національна гвардія України" завоювали дві медалі на Кубку Європи.

Українські гвардійці завоювали медалі на чемпіонаті Європи, фото: Facebook