Українці скаржаться на якість послуг, які надає Державний перевізник "Укрпошта". Так, люди обурені тим, що посилка в межах однієї області йде більше тижня, а коробки приходять розірваними і зім'ятими.

Жінка отримала посилку, упаковка якої була повністю пом'ята і навіть розірваний.

"Отримала посилку на Укрпошті. У мене питання: "де ця посилка їздила і як її перевозили????? Що це за ставлення до клієнтів? Як мені бути впевненою, що мої речі доїхали без ексцесів???",- обурюється Українка.

Інший клієнт поскаржився, що за 9 днів посилку з іншого міста навіть не відправили і зазначив, що такий сервіс виглядає дивно.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Посилка отримана Укрпоштою для відправки в інше місто 28.04. Сьогодні вже 06.05 а вона все ще не виїхала. Хто то скаже свята були. Але так Новій Пошті це не заважало працювати і доставляти людям посилки. За що ми платимо? Правильно за роботу і сервіс. Але сервісом тут і не пахне. А робота цінується коли вона виконана повністю, якісно і вчасно. В топку!",- пише клієнт.

Інший українець поскаржився на те, що з Києва в область посилка йде до 9 днів і клієнтів, які хочуть швидше отримати товар, просять оплатити за терміновість доставки.

"Я не розумію навіщо в 214 відділенні Києва мені запропонували оплатити терміновість доставки посилки, якщо в Київську область, а точніше 120 км від Києва посилка йде 8-9 днів. Ганьба! Просто днище. За, що керівництву Укрпошти платять таку зарплату? Його місце-насінням на ринку торгувати!!! Нікому не раджу користуватися послугами цієї контори. Шкода тільки, що відділення конкурентів є не в кожному населеному пункті

Укрпошта, фото: otzyvua.net

Укрпошта, фото: otzyvua.net

Укрпошта, фото: otzyvua.net

Раніше ми повідомляли, пенсіонерам розповіли про конфлікт з "Укрпоштою".

Як повідомляв "Знай.uа", як оформити пенсію Дистанційно під час карантину, покрокова інструкція Мінсоцполітики.

Також "Знай.uа" писав, що українців переведуть на карти, "Укрпошта" відмовилася доставляти пенсії.