Стало відомо про те, що Білл і Мелінда Гейтс почали ділити майно після новини про розлучення. Скільки дістанеться новоспеченій холостячці.

Про це 6 травня написав інформаційний портал Bloomberg.

Як повідомляється, компанія Cascade Investment, яка була створена самим чоловіком, передала Мелінді Гейтс акції двох найбільших компаній Мексики. Їх загальна сума становить понад два мільярди доларів.

Розділ майна пари, фото: скріншот

Вже практично колишня дружина мільярдера отримала акції Coca-Cola Femsa і Grupo Televisa. Сталося це 3 травня, в той день, коли було офіційно оголошено про розлучення

Популярні новини зараз

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Експерти відзначили, що початок поділу майно між колишньою парою говорить про те, що рішення про розподіл статків вже прийнято.

Не можна не нагадати, що вони входять до числа найбільших землевласників в США-їм належить особняк, площа якого понад 6 тисяч квадратних метрів, а також ще ряд нерухомості.

Мелінда і Білл Гейтс / фото: Instagra.com/thisisbillgates

Навіть незважаючи на розлучення, Мелінда і Білл Гейтс продовжать працювати над благодійним фондом, який названий на їх честь. Дана організація славиться своїми пожертвами в сфер глобального охорони здоров'я.

Нагадаємо, що статок Білла Гейтса становить понад 144 мільярди доларів.

Про розлучення вони оголосили кілька днів тому, після прожитих 27 років разом. «Після довгих роздумів і великої роботи над нашими відносинами ми прийняли рішення розірвати наш шлюб " - сказала пара в своїй заяві.

Познайомилися вони в кінці 80 - х, коли жінка стала частиною компанії Microsoft. За час шлюбу у них народилося троє дітей-Дженніфер Катарін, Рорі Джон і Фібі Адель.

Раніше повідомляли, календар вакцинації від Covid-19 на 2021 рік: хто і коли отримає препарат безкоштовно.

Як повідомляв Знай.иа, Білл Гейтс, який передбачив коронавірус, передбачив наступну пандемію: "у десять разів гірше".

Знай.иа писав, Білл Гейтс "чіпував сам себе" і закрив рот конспірологам назавжди.