Існує дуже спірне блюдо під назвою "Риба Інь і Янь", в якому голова тварини залишається свіжою, а тіло готується.

Риба продовжує рухати ротом і очима під час бенкету людей, які замовили собі це блюдо. Його придумав ресторатор з міста в Тайвані на початку 2000-х років, він розробив особливу техніку приготування риби. І безумовно, що "Інь і Янь" абсолютно не для людей зі слабкими нервами.

Не рекомендуємо дивитися надані відеоролики людям зі слабкою психікою або вагітним.

В першу чергу з живої риби акуратно видаляють луску, потім голову обертають рушником з кубиками льоду, а тіло занурюють в вок з гарячим маслом і смажать протягом двох хвилин. Потім рибу акуратно викладають на велику тарілку, заливають кисло-солодким соусом і подають людям, готовим на подібні експерименти.

Шеф-кухар запевняє, що риба все ж нежива, а рухи рота і очей всього лише неконтрольовані нервові спазми, відеозаписи, в яких фігурує ця страва, розлютили широку публікую і захисників прав тварин. Тепер "Риба Інь і Янь" заборонена у всьому Тайвані, проте тепер вона поширена в Китаї, де її можуть подавати досі.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі

Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію

"Допекли за 4 години": українці, які оплатили послуги "Київстар", залишаються без зв'язку

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

Нагадаємо, як вибрати свинину для шашлику і приготувати смачний маринад: 9 способів від м'ясника

Як повідомляв "Знай.ua", шашлики на травневі свята: як правильно замаринувати і посмажити м'ясо

Знай.ua писав, рецепт популярного західного блюда "Начинка" від зірки "Лісапетного батальйону" Фаліон: "У ресторані не знайдете"