Під Єкатеринбургом ще у квітні знайшли тіло молодої жінки й досі встановити її особу правоохоронцям не вдавалося. І ось 7 травня стало відомо, що загибла - відома блогерка, яка демонструвала в Інстаграмі щасливе сімейне життя.

На Instagram-блогерку Крістіну Журавльову було підписано понад 58 тисяч читачів. Відомо, що у вбивстві дружини зізнався її чоловік, з яким, як виявилося, вони часто сварилися. Хоча цього й не показували у соцмережі.

Крістіні Журавльовій було 28 років. У блозі дівчина публікувала також фотографії свого новозбудованого будинку. На багатьох знімках також був і її чоловік Дмитро.

Крістіна Журавльова з чоловіком, instagram.com/kris_zhuravleva_

Крістіна Журавльова часто писала про те, що любить чоловіка і щаслива з ним. Пара одружилася у 2015 році. Останні кілька років вони мешкали у невеликому будинку, облаштування якого показували в Інстаграмі. Рідні зізнаються, що пара жила замкнуто. Як виявилося, у подружжя були фінансові проблеми.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

У 2019 році Журавльова була визнана банкрутом через прострочення по кредитах на загальну суму майже 650 тисяч рублів. Разом з тим її чоловік Дмитро останнім часом ніде не працював.

Крістіна Журавльова з чоловіком, instagram.com/kris_zhuravleva_

Коли дівчина пропала, ніхто навіть не заявив у поліцію. Стурбованим друзям Дмитро сказав, що дружина від нього пішла і не хоче, щоб її шукали. Тіло виявили випадково в лісі 16 квітня і тільки 29 квітня поліція встановила, що загибла — це Христина Журавльова.

Дмитро став основним підозрюваним у справі, а 7 травня він написав явку з повинною, в якій зізнався у вбивстві на ґрунті сімейних конфліктів. Після чергової сварки 5 квітня, він задушив дружину, а в ніч на 9 квітня сховав тіло в лісі. Пояснив свій вчинок скандалами, які влаштовувала Крістіна.

Нагадаємо, популярна блогерка спробувала вкоротити собі віку через хлопця: відправили у психлікарню. Блогерка Картьє Бугатті намагалася вкоротити собі віку

Як повідомляв портал "Знай.ua", Міла Кузнєцова з 15-м розміром ледь натягнула на велетенські груди леопардову сукню: "Максимально". Міла Кузнєцовалюбить дивувати свою публіку

Також "Знай.ua" писав, за секунду до: українська поліцейська в останній момент витягла жінку з того світу. Українка хотіла звести рахунки з життям, стрибнувши з мосту