7 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбувся десятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього три учасниці-Анна Богдан, Дарина Ставничева і Розалі Номбре. Михайло попрощався з Джессіка Чегі на церемонії троянд після знайомства з батьками і близькими дівчат. Він зазначив, що минуле цієї учасниці не дає розвиватися майбутньому, тому вона змушена піти.

"Холостяк", скріншот: СТБ

І в кінці, в промо-ролику до 11 випуску "Холостяка" фанати і просто українці, які вболівають за Юлю "Зайку", завмерли. Бо дівчина з'явилася в чорній сукні, бажаючи знову зустрітися з Михайлом Заливако навіть після того, як він проводив її до машини і вона поїхала додому. Улюблениця публіки не хоче здаватися, тому вже цієї п'ятниці, 14 травня 2021 року, ми дізнаємося. Чи прийде "Холостяк" на зустріч до неї чи ні.
"Холостяк", скріншот: СТБ

"Я сподіваюся, що він приїде. Ми почнемо все спочатку... мене аж розривало на шматки. Повернись!", - каже дівчина у відеоролику.

Михайло ж, виходячи з промо-відео, не знає, що робити з чорним конвертом, який передала йому Юля "Зайка", і з її бажанням зустрітися.

"Холостяк", скріншот: СТБ

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Нагадаємо, "Холостяк" Міша Заливако попрощався з Джесікою Чегі: її минуле заважає розвиватися майбутньому

Як повідомляв "Знай.ua", СТБ пояснив, чому Юля "Зайка" вилетіла з "Холостяка": "Злили учасницю, так і скажіть"

Знай.ua писав, закулісся "Холостяка" прочинили, а українці тужать тільки про Юлію Зайку: "Змії злили найщирішу"