14 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбудеться одинадцятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього три учасниці - Анна Богдан, Дарина Ставничева і Розалі Номбре. Михайло попрощався з Джессіка Чегі на церемонії троянд після знайомства з батьками і близькими дівчат. У промо-ролику до 11 випуску "Холостяка" фанати і просто українці, які вболівають за Юлю" зайчика", завмерли.

"Холостяк", скріншот: СТБ

Бо дівчина з'явилася в чорній сукні, бажаючи знову зустрітися з Михайлом Заливако навіть після того, як він проводив її до машини і вона поїхала додому. Улюблениця публіки не хоче здаватися, тому вже цієї п'ятниці, 14 травня 2021 року, ми дізнаємося. Чи прийде "Холостяк" на зустріч до неї чи ні.

"Холостяк", скріншот: СТБ

І зараз Юля опублікувала пост в Instagram, пов'язаний з її появою на проекті вже після відходу. Вона виставила чорний конверт і підписала його красивим віршем Вероніки Тушновой, в якому йдеться про любов і очікування.

"Не отрекаются любя, ведь жизнь кончается не завтра, я перестану ждать тебя, а ты придёшь совсем внезапно, не отрекаются любя...", - пише Юля "Зайка" у підписі до публікації.

"Я знала , що так просто ти не здаси 😻 😱 🙈 розумничка) за любов треба боротися", "Юлька, ми з тобою. Ти краще за всіх. Ми тебе любимо. Головне не бійся показати свої почуття", "Боже, сподіваюся він тебе вибере! 🙏❤️ Анонс наступного випуску був найцікавіший з усього, що відбувається сьогодні ️ ️ без тебе шоу неможливо дивитися😢💔", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, "Холостяк" Міша Заливако попрощався з Джесікою Чегі: її минуле заважає розвиватися майбутньому

Як повідомляв "Знай.ua", СТБ пояснив, чому Юля "Зайка" вилетіла з "Холостяка": "Злили учасницю, так і скажіть"

Знай.ua писав, Юля "Зайка" після прощання з "Холостяком" розповіла про операцію: "Організм в шоці"