Яна Шемаєва більш відома як Jerry Heil - українська співачка і відеоблогер, яка частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 175 тисяч осіб.

Зараз дівчина вирішила нагадати про її так званому "аве-пучку", адже вона закохалася в цю просту, але ефективну, зачіску.

"А пам'ятаєте мій #аве_пучок? Відчуваю, скоро буде тисяча постів під тегом #АВЕ_МАЛЬВІНА, тому що я закохалася в цю ідеально просту (в той же час ефектну ж блiн) зачіску до речі, в каруселі два різних мейки. Який більше подобається?🐾", - написала Яна Шемаєва в підписі до публікації з кількома фотографіями.

Серед користувачів, яким сподобалася публікація, можна помітити і чоловіка надії Дорофєєвої Володимира Дантеса.

"Перший, 100% шалено красива❤️", "Це просто весна і пучки почали розквітати😊", "МОЯ КРИХIТКА ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Обидва! Але другий🔥🔥🔥", "Обидва підходять😍) але на третьому фото убив наповал погляд🔥", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Нагадаємо, Jerry Heil і кума Дзідзьо Цибульська не повніють на карантині: електрострум і зірковий тренер

Як повідомляв "Знай.ua", "Охорона, скасування": Jerry Heil в латексі показала, на що здатні її пальчики

Знай.ua писав: "Як бачите, я все ще незаймана" – Jerry Heil проміняла консерваторію на шоу-бізнес і розповіла, як їй це вдалося