Українцям дали кілька корисних порад, як виростити хороший урожай буряка.

Вирощування коренеплодів-справа не проста і часто трудомістка. Однак, якщо знати кілька правил по посадці і догляду, то вже через кілька місяців можна збирати багатий і великий урожай.

Буряк / фото: Pixabay

Як правильно садити і доглядати за буряком?

Якщо висаджуєте буряк у вигляді розсади, то перед посадкою в грунт її необхідно обов'язково прищипнуть на третину або чверть. Завдяки цьому, сили рослини підуть в "голівку", а не в корінь.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

На відміну від моркви, буряк любить золу. Тому кілька разів в сезон слід підсипати під рослину. Такий метод сприяє нейтралізації кислотності грунту, адже буряк погано переносить такий грунт. Для розкислення можна також підсипати під рослину трохи вапна.

Буряк / фото: Pixabay

Якщо ви хочете, щоб буряк виріс солодкої, тоді її необхідно двічі облити солоною водою (1 ложка солі на 1 відро води). Перший полив необхідно провести коли коренеплід лише почне округлятися, а другий – за 25-30 днів до збору врожаю.

Нагадаємо, що полив полуниці одним засобом-нашатирним спиртом допоможе позбутися від шкідників і хвороб. Досвідчені городники давно використовують даний метод. З метою" реанімації " троянд досвідчені квітникарі застосовують звичайну харчову соду, яка точно є в кожному будинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, унікальний спосіб омолодження троянд: це дешеве і дуже ефективний засіб є в кожному будинку.

Також Знай.uа писав, як допомогти малині вирости і вродити багатий урожай.