Як виглядала Оля Полякова в 20 років: час пощадив співачку, архівні кадри

Оля Полякова продовжує радувати своїх шанувальників все новими і новими образами. Буває і таке, що артистці навіть нічого не потрібно для цього робити, свого часу Оля вже епатувала фанатів різними образами.

Цього разу все зробили за Олю Полякову і показали "Суперблондинку" у двох яскравих образах. Про це стало відомо завдяки новій публікації пабліку про зірок "Зоряний шлях" в мережі Instagram.

Володимир Зеленський у День пам'яті вшанував полеглих у Другій світовій: "Ніколи знову"

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 8 травня, вшанував пам'ять воїнів, полеглих у Другій світовій війні.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній сторінці Володимира Зеленського в соцмережі Instagram. Глава держави також опублікував знімок з лампадкою і символічним червоним маком на грудях. Поруч з ним керівник офісу президента України Андрій Єрмак.

Клієнтка "Ощадбанку" зняла арешт, але з її карти продовжують пропадати гроші: "яке ви маєте право?"

Державний "ПриватБанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів. Відзначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

Однак зараз мова піде про"Ощадбанку". В основному анонімні користувачі залишають негативні відгуки на сайті Мінфіну. І 7 травня 2021 року українка заявила, що "Ощадбанк" заарештував його рахунки на вимогу виконавця, і, як стверджує клієнт банку, за всіма рахунками був проставлений мінус.

Ощадбанк, скріншот відео

Путін і Лукашенко привітали Україну з Днем Перемоги: "всім громадянам світу"

В Інтернеті з'явилися привітання жителів України з Днем Перемоги від самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка і глави Російської Федерації Володимира Путіна.

Лукашенко зробив це білоруською мовою, а вітальне послання з'явилося на сайті посольства РБ в Україні 7 травня 2021 року. Він щиро привітав український народ з 76-ю річницею Перемоги.

А ось президент Росії нагадав про моральний обов'язок, який полягає в тому, щоб дбайливо зберігати і передавати підростаючим поколінням пам'ять про події минулих важких років.

Путін і Лукашенко, скріншот: Youtube

Посеред травня частину України засипало снігом, а температура впала нижче нуля

Весняна погода не радує українців теплом і сонячними днями. Ніщо не змінилося і з приходом травня, а подекуди і випав сніг!

Як повідомили на офіційній сторінці чорногорського гірського пошуково-рятувального поста, гору Піп Іван Чорногірський вкрило товстим шаром снігу, що можна побачити на опублікованому знімку.

Відзначається також, що температура повітря в горах опустилася до -3°С.А за ніч на горі Піп Іван Чорногірський встигло випасти до 20 сантиметрів снігу.

Піп Іван Чорногірський, facebook.com/chornogora.rescue112