Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

Виконавиця зараз відпочиває в ОАЕ разом з сім'єю, звідки і виставляє фотографії, наприклад, зі своєю 2-річною дочкою Тільдою. А зараз вона виставила кілька знімків і відео в шикарній сукні, і в підписі заговорила про самотність і подяки за подарунок. При цьому невідомо, про яке чоловікові йдеться в тексті.

Світлана Лобода, фото: Instagram

"Якщо трохи самотньо тобі нехай приведе тебе дорога до мене ...❤️ @belik.official спасибі за прекрасний подарунок👗", - написала Світлана Лобода в підписі до публікації.

Можна помітити, що сукня на співачці йде з досить глибоким вирізом через одну ніжку, і повністю оголює спину, закриваючи її лише в нижній частині. "Вами можна нескінченно захоплюватися 🤩", "Ох нічого собі 😱 шалено красива 💖", "Ну що за богема😍", "Яке плаття 😍", "Світлана ви така красуня😍 обожнюю вас❤️❤️❤️", "Мій перший привід не спати ночами❤️", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода зізналася в труднощах, співачці знадобилося виїхати: "Тримайте мене...". Квітень був досить складним, тому було вирішено зробити собі канікули.

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода нарешті показала, як виглядає її 2-річна дівчинка: "Росте красуня"

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Знай.ua писав, Лобода нарешті показала свого чоловіка і це далеко не Тілль Ліндеманн з Rammstein.