Відома українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно стала гостею інтерв'ю молоденької дружини ведучого "Світу навиворіт" Дмитра Комарова Саші Кучеренко, продовжує радувати своїх шанувальників навіть не безпосередньо, а просто філософськими думками зі старих відео.

Цього разу віддані шанувальники Тіни Кароль опублікували уривок з "вуличного інтерв'ю" своєї зірки, де співачка розповіла про те, що їй не подобається і про те, що вже порядком гризе її.

Про це стало відомо завдяки новому відео на фанатській сторінці Тіни Кароль і Дана Балана в мережі Instagram.

"Не подобається, що люди намагаються володіти іншими людьми...", - цитують Тіну Кароль шанувальники.

На свіжому відео Тіна Кароль розповідає про те, що "їй вже набридло": "Штампи різні, в бесіді, в спілкуванні. Не подобається, якась, знаєш, що люди намагаються володіти іншими людьми. Ось така якась історія...".

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що креативний продюсер каналу "1+1" Володимир Завадюк заявив, що любовну історію Тіни Кароль і Дана Балана було вигадано навмисно і не несе в собі нічого серйозного.

Тіна Кароль, скріншот: YouTube

У 9 сезоні "Голосу країни" українці змогли спостерігати за любовною історією Дана Балана і Тіни Кароль, яка навіть після шоу зберегла свою актуальність. Багато глядачів були впевнені, що поведінка виконавців не постановочна, а це дійсно їхні почуття. Однак, креативний продюсер Володимир Завадюк розвіяв цей міф.

Раніше повідомляли, Тіна Кароль прикинулася "дурочкою", щоб уникнути серйозної розмови: "Тупа рука? Перука?".

Як повідомляв Знай.uа, 71-річний Михайло Поплавський взявся за старе молоде, в оточенні юних красунь: "А ми любовники...".

Знай.uа писав, принцеса флірту Тіна Кароль залишилася без солодкого, але з новим залицяльником: "Накотив, щоб підійти...".