Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з підписниками в Instagram філософськими думками. Виявилося, що Віра знає, що потрібно робити з так званими людськими недоліками.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Віри Брежнєвої в мережі Instagram.

"Природа досконала. І ми в ній. Кожен з нас. У нас немає недоліків. Недолік це те, що може не подобатися в нас іншій людині. Це те, чого може комусь у нас бракувати. Щось нав'язане суспільством і стереотипами. Адже те, що одному в нас не подобається, може подобатися іншій людині і навпаки. Позбутися "недоліків" означає вирости і любити себе таким, який ти є.

При цьому вдосконалюючись для себе ж. А ось наші справи і вчинки - це наші достоїнства. Те, що характеризує нас, як особистість. Для мене вчинок означає набагато більше слів. Але ми всі вчимося в житті. І іноді припускаємося помилок... це теж сприяє нашому зростанню. Це наші власні уроки.", - пише Віра Брежнєва.

Віра Брежнєва, instagram.com/ververa

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що раніше Ані Лорак дала відверте інтерв'ю шоу "Доля людини", де натякнула на домагання з боку іншого відомого музичного продюсера - Костянтина Меладзе.

Співачка зізналася, що відмовилася від пропозицій Костянтина, після чого отримала чимало критики на свою адресу від зіркових колег. Втім, Кароліну підтримала Оля Полякова, а раніше на подібну поведінку композитора вже натякали Анна Седокова і Поліна Гагаріна.

Раніше повідомляли, дружині Костянтина Меладзе Вірі Брежнєвій нагадали давні гріхи: "Невже вам не соромно?".

Як повідомляв Знай.uа, Брежнєва не витримала і вигнала: слідом за Лорак про "докучання" Меладзе заявила Гагаріна.

Знай.uа писав, Ані Лорак після скандалу з Меладзе засвітилася в обіймах 53-річного продюсера: "Геній".