Материнство-Божий дар і високе покликання жінки. Мати є прикладом безкорисливої любові. У день матері висловив подяку всім жінкам Митрополит Епіфаній в Facebook.

"Вона-особлива людина в житті кожного з нас, вона невпинно і самовіддано піклується про дітей, дарує їм щастя, ласку, ніжність і тепло. Саме вона завжди зрозуміє, підтримає, пробачить, допоможе. Сьогодні, в день матері, щиро вітаю всіх жінок, які з гідністю підтримують і оберігають життя дітей, ввірене їм Господом. Ті турбота, любов, сила і енергія, які ви щодня вкладаєте в своїх дітей, нехай не залишаються непоміченими. Адже завдяки вашим старанням ростуть люди, серця яких наповнені добром", - сказано в повідомленні.

Митрополит висловив велику подяку матерям, які не бояться брати під опіку сиріт і згадав про тих, хто виховав відважних захисників і захисниць України, які щодня здійснюють ревне служіння на медичному і духовному фронтах, а також захищають незалежність нашої країни.

"Наша підтримка і молитва сьогодні також за матерів, які з тих чи інших причин зробили аборт. Покаяння перед Богом і молитва здатні відновити вас, церква відкрита для вас, щоб розділити біль і бути поруч для розради і духовної підтримки. Не забувайте: щасливі діти ростуть в дружній родині і під опікою щасливої матері. Тому робимо все для того, щоб дарувати нашим матерям радість і турботу. Нехай Пресвята Богородиця - як заступниця, Утішниця і молельниця-оберігає вас, а Господь благословляє своїми ласками і щедротами, а також дарує здоров'я і довголіття", - сказано в повідомленні.

Раніше ми повідомляли, Потужна молитва за душі померлих рідних: читай з вірою в поминальні дні.

Популярні новини зараз

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", митрополит Пцу Епіфаній взяв під опіку 13 сиріток, які втратили люблячих батьків.

Також "Знай.uа" писав, що Митрополит Епіфаній порівняв спокуту гріхів на Вербний тиждень з лікуванням від хвороб-до чого потрібно прислухатися.