Відомий співак і народний артист України Олександр Пономарьов зважився показати своїм шанувальникам архівне фото своєї покійної мами.

Чорно-біле фото молодої красивої жінки він опублікував в Instagram. На фото молода жінка позує в стильному капелюшку і з кішкою на плечі. Артист зазначив, що одну внучку вона дочекалася, а ось другого онука так і не побачила.

"Вітаю всіх з Днем матері! Це моя Мама, її з нами немає з 2004 року ! Женьку-внучку дочекалася, Сашку-онука немає ! Пам'ятаємо, любимо ! Царство Небесне", - пише артист.

Шанувальники не пройшли повз сімейної публікації, писали безліч теплих слів Олександру Пономарьову і компліментів неймовірній красі матері.

"красива... Світла пам'ять!", "Царство Небесне Вашій Мамі. Світла і Вічна Пам'ять.🙏 🙏 🙏 ", "Красива у вас мама ! Наша подяка, добра, світла пам'ять і царство небесне нашим мамам !❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Схожа на якість акторку, красуня.Царство Небесне нашим мамам❤️❤️"," Царство небесне! 🙏 🙏 🙏 Боляче, що поруч нема 😢 але в Пам'яті - назавжди! 💖 ", "Мама красуня.Моя пішла у 2007р. смороду в серцях, покі ми живі.🙏 ♥ ️ ", "Дуже гарна у вас мама.Царство Небесне", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Раніше ми повідомляли, Пономарьов, Дзідзьо і Мірзоян підірвали YouTube великоднім хітом, заслухалися навіть в Росії.

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Пономарьов став популярнішим за Моргенштерна через Бога.

Також "Знай.uа" писав, що Олександр Пономарьов показав "душу" стародавнього Львова одним відео.