Стало відомо про жінку, яка переживає не найкращий період у своєму житті. Вона помітила на грудях у себе шишку, після чого лікарі діагностували невиліковний рак.

Жінка з Великобританії поділилася своєю історією після того, як їй поставили невиліковний діагноз. Все починалося зі звичайної, дивної шишки.

Нікі Ньюман, фото: Instagram

Нікі Ньюман було всього тридцять років, як раптом, її життя кардинально змінилася. Причиною цього стало виявлення хвороби. Самi груди почали тьмяніти, що було одним із симптомів.

"Я проходила курс ЕКО, як раптом почала помічати незвичайні зміни", - розповідає жінка інформаційному порталу 7NEWS.com.au.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Показати ще

Лікарі тоді сказали, що можна не хвилюватися, так як подібні зміни - це нормально, однак, переживання Нікі Ньюман не пропали.

Нікі Ньюман, фото: Instagram

Коли один з грудок збільшився в розмірах і почали з'являтися інші симптоми, Ніккі знала, що їй потрібно негайно записатися на прийом. У неї в родині вже були випадки, коли жінки хворіли на рак молочної залози.

Не так давно вона вийшла заміж, намагалася стати матір'ю, ходила на роботу. Робила звичайні речі, які багато хто вважає простими. Все до моменту, поки щось масштабне не змінює сприйняття життя.

Хвороба поширилася на кістки, і у неї був рак четвертої стадії, тобто, вилікувати його було вже неможливо.

Середня тривалість життя з таким діагнозом становить не більше 3-5 років. ЕКО також не задалося, і тепер ймовірність її материнства знизилася до мінімуму.

Зараз вона по іншому сприймає цю жити-почала цінувати новий день, менше турбується, а також повністю впевнена в собі. Друзі навіть кажуть, що це версія Нікі 2.0.

"Я склала життєвий список речей, які я хочу зробити/побачити/досягти, і поступово позначаю їх галочкою, з невеликою допомогою на шляху" - ділиться планами жінка.

Все це вона демонструє на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. На неї підписалося вже понад 46 тисяч підписників, які щодня стежать за нею, і знаходять мотивацію жити далі.

Нагадаємо, що Ольга не захотіла видалити родимку, і це призвело до раку: тепер благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни засипають один одного квітами заради важко хворої дитини: "Весна врятує життя"

Також, "Знай.uа" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на" до " і "після": батьки готові серце віддати