Колишня дівчина ексчоловіка відомої української співачки Ані Лорак Мурата Налчаджіоглу киянка Лілія за останніх кілька тижнів встигла опублікувати низку фотографій у купальнику.

І зараз на сторінці візажистки Лілії з'явилося нове фото, на якому вона позує у білому топі та спортивних штанах сірого кольору. В описі до знімка дівчина не поділилася жодними думками й не розповіла про те, що зараз відбувається у її житті. "🔥🔥🔥🔥", - залишила вона під фото.

А оскільки зі сторінки Лілії нещодавно зникли всі фотографії з її коханим Муратом, то цікавість до її життя посилилася.

Колишня дівчина Мурата, instagram.com/__l_i_l_i_a___

Слід зауважити, що Лілія жодним чином не коментує особисте життя і стосунки з колишнім чоловіком Ані Лорак. Відтоді, як з її профілю зникли спільні фотографії з Муратом Налчаджіоглу, дівчина навіть не подала знаку, що щось змінилося у їхніх стосунках.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Схоже, Лілія за цей час добре відпочила, провівши чудову відпустку на морі. Вона опублікувала в Інстаграмі декілька яскравих фотографій з канікул.

"Який прекрасний цей світ ✌🏻☀️", "Живіть у всіх тих моментах, які ви не можете висловити словами 🌊", - ділиться думками дівчина в описі до своїх світлин у купальнику.

Нагадаємо, відпочивають разом? Ані Лорак з ексчоловіком Муратом заінтригували знімками на яхті. Ані Лорак заінтригувала шанувальників свіжими знімками в Instagram

Як повідомляв портал "Знай.ua", коханка Мурата стала екс, жодного спільного фото: "Хтось знаходить, хтось втрачає". Шанувальники підтримали Лілію після розставання

Також "Знай.ua" писав, колишня коханка Мурата погарнішала, поки він мирився з Лорак: "Красуня з Франика". Дівчина порадувала шанувальників новим фото з відпустки