Померла американська актриса і модель Тоні Кітейн.

Жінка пішла з життя на 60 році життя. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter. Тоні померла в Каліфорнії, проте причина смерті не уточнюється. Кітейн народилася в 1961 році в Сан-Дієго, після чого знімалася в іменитих картинах під назвою "Малібу", "Мальчишник", "Гвендолін" та інші.

Тоні Кітейн, скріншот: Youtube

Джулія Тоні стала відома в 1980-х роках, коли почала з'являтися в групах колективу "Whitesnake". Ви могли її бачити в роботах-хітах з альбому "1987", таких як "Here I Go Again", "Is This Love", "Still of the Night" і "The Deeper the Love".

А ось найбільшу популярність вона отримала завдяки зйомкам у всіма відомому серіалі "Санта-Барбара". Актриса була одружена з колишнім пітчером-лівшею у Вищій лізі бейсболу Чаком Фінлі з 1997 по 2002 рік. У них було дві доньки, а він виступав за "Ангелів".

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Тоні Кітейн, скріншот: Youtube

У серпні 2020 року наклав на себе руки її колега, актор Пітер Лікасі, який теж грав у "Санта-Барбарі". Він виконав у серіалі кілька епізодів і багато років боровся з депресією.

Нагадаємо, легендарний режисер Жан Мельников помер на Великдень: "Найкращий тато...". Серце українського актора і режисера Жана Мельникова перестало битися у віці 84 років.

Як повідомляв "Знай.ua", помер великий астронавт Майкл Коллінз: облетів місяць поодинці і бачив її темну сторону

Знай.ua писав, померла легендарна спортсменка СРСР і триразова олімпійська чемпіонка. Про причини і місце смерті не уточнюється.