Просто з передової на Донбасі прийшли дуже важливі новини. Так, з'явилася інформація, що один з найдоросліших та найдосвідченіших українських військових медиків Йосип Кутасевич відзначає красиву дату - 80-річний ювілей.

Тут неможливо говорити, що старість не в радість! Адже Йосип Кутасевич вже протягом довгих років рятує життя захисників України, за що його дуже люблять і високо цінують.

Про це стало відомо завдяки новій публікації відомої української волонтерки Яни Зінкевич у мережі Facebook.

Йосип Кутасевич, фото: Facebook

"Сьогодні найстаршому "госпітальєру" виповнюється 80 років! Йосип Петрович, вітаю Вас з ювілеєм! Дякуємо Вам за відвагу, за вірність обов'язку і за врятовані життя!

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Дозвольте сказати кілька слів про іменинника. Йосип Петрович Кутасевич приєднався до нашого батальйону взимку 2015 року. Тоді йому було 73 роки. Разом з дружиною Людмилою Гаюк вони починали волонтерську діяльність ще за часів Майдану. Але згодом подружжя зрозуміли, що потрібно їхати на передову і допомагати рятувати життя українських воїнів.

Йосип і Людмила створили загін швидкого реагування "Гіппократ" і через деякий час приєдналися до лав батальйону "Госпітальєри". У перші місяці роботи на фронті Йосип Петрович брав участь у наданні допомоги пораненим з Донецького аеропорту.

Йосип Петрович і в мирному житті не припиняє допомагати іншим. Тому я хочу побажати Вам в цей день міцного здоров'я і довгих років. Ви і будете гідним прикладом громадянина України. Це справжня честь - рухатися до однієї мети пліч-о-пліч з такими людьми!", - пише Яна Зінкевич.

Публікація Яни Зінкевич, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, талановита художниця проміняла пензлі на автомат: служу народу України.

Як повідомляв Знай.uа, на Полтавщині попрощалися з відважним воїном ЗСУ: все село схилило коліно перед героєм.

Знай.uа писав, молодий військовий поліг за Україну - ридає все село: маленький син не обійме тата.