Відома українська телеведуча «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Лілія Ребрик зачарувала шанувальників ефектним знімком у капальнику.

Ведуча програми» Ранок з Україною «на каналі» Україна", а також актриса Лілія Ребрик вирушила разом з усією родиною до Туреччини. Вона не може залишити шанувальників без нового контенту, тому радує знімками з жаркої країни.

Це стало відомо завдяки сторінці жінки в соціальній мережі Instagram.

Відпочинок в Туреччині став подарунком від усієї родини для Лілії Ребрик. 8 травня їй виповнилося 40 років.

Ведуча телеканалу "Україна" розповідає, що відпустка планується вже давно, але, під час пандемії коронавірусної інфекції їхати боялися, думали перечекати, коли все закінчиться.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

У березні Лілія все ж захворіла, і отримала бажані антитіла, хоч і було важко.

"Як я опинилася в Туреччині? Та я сама не знаю, як. Майже як у казці: відкрила очі, а я вже тут, – пожартувала ведуча програми «Ранок з Україною». На своєму акаунті в соціальній мережі Instagram вона розповіла, що чоловік Андрій сам все вирішив. Він самостійно пересунув всі робочі графіки жінки, і так вийшло.

Довго не думали, знали, що поки є антитіла - потрібно їхати. При цьому, фахівці рекомендують відпочити на морі після перенесеного, і тоді сумніви точно відпали.

У мережі почали з'являтися ефектні фотографії дівчини з сімейного відпочинку, на яких вона демонструє шанувальникам образи, які підготувала на літо.

"День почався з релаксу" - пише вона в постах.

Нагадавши, спокуслива Лілія Ребрик показала українцям свої яблучка: "гаряча і солодка". Ребрик розповіла про дискомфорт і біль

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч з'ясували, як обрати безпечну паску на Великдень. Більшість українців купують Великдень у магазині

Також " Знай.ІА " писав, Ліля Ребрик згадала, як закохалася в чоловіка: Дикий "взяв" прямо на паркеті. Лілія Ребрик розповіла, що 10 років тому її поєднало з Андрієм Диким