Зірковий фітнес-тренер Марина Боржемська в програмі" Зірковий шлях", на каналі" Україна", розповіла, кому дісталася їхня спільна квартира з боксером В'ячеславом Узєлковим, від якого жінка виховує 12-річного сина Роберта і 8-річну дочку Олівію.

Крім того Боржемська розповіла, що діти дають їй поради щодо особистого життя.

"Олівія каже:" Іди десь походи, сходи пообідай кудись, на побачення, давай я тебе одягну добре". А Роберт взагалі каже: "Мамо, ну буде людина поруч з тобою - я буду спокійний. І ми його приймемо, і для нас це буде нормально, якщо він з'явиться. Тому що жінка не повинна бути одна", - каже Марина Боржемська.

Марина Боржемська, фото: Instagram

Марина зізнається, їх загальну квартиру оформили не на дітей і навіть не на неї саму. Узєлков настійно попросив, щоб квартиру оформили на його матір, Боржемська погодилася.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

"Навіть нотаріус сказав: "я ще не бачила, щоб людина йшла на таку справу з таким настроєм. Ти ж вся світишся". Я кажу, що так, тому що мабуть я віддаю те, що я повинна віддати. Тому що найбільш цінне у мене вже є, це діти", - говорить на каналі" Україна " Марина.

Боржемська зважилася зізнатися, що її серце відкрите для нових відносин і їй важливо, щоб новий чоловік цінував

Жінка чи не вперше відверто зізнається: її серце відкрите для нових стосунків. Головне, щоб людина цінувала її особистий простір і свободу. За що вона готова віддячити йому взаємністю.

"Хочеться, щоб навіть раз, коли ми знаходимося разом, щоб нам не було тісно. Щоб так само цей простір відчувався між нами. Тобто цілісні люди, яким комфортно і добре, вони дорослі, і у них є своє життя, яке вони прожили, і вони це життя поважають", - поділилася фітнес-тренер.

Раніше ми повідомляли, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська показала, як відновити форму.

Як повідомляв "Знай.uа", Боржемська згадала, ким була до розлучення з Узєлковим.

Також "Знай.uа" писав, що Марина Боржемська з дітьми розповіла про стосунки з колишнім чоловіком.