Дружина відомого українського телеведучого, а також переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова вирішила звернутися до шанувальників за порадою. Дівчина вагітна і вже зовсім скоро повинна народити, проте вона нечасто піднімає цю тему в своєму блозі.

Квіткова опублікувала Селфі з машини, де позує в біло-блакитній сорочці і бежевому пальто з легким макіяжем і розпущеним волоссям.

"Яку б пісню ви включили, якби не змогли вимовити ні слова?",- написала Дарина.

Шанувальники з радістю відгукнулися і відповіли на незвичайне питання блогерки і почали писати свої улюблені композиції в коментарях. Крім того, деякі відзначили красу квіткової.

" Дашенька, ти як те сонечко яке яскраво-яскраво світить😍", "james arthur – medicine", "Ван ту фрі і фо тиряли що зв'язувало", " shape of my heart❤️"," щось з пісень Монатіка❤️"," Танцюй поки молодий❤️", " Денис Клявер - коли ти станеш великим...", "Ірини Білик і Кузьми «Мовчати»🔥", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Даша Квіткова опублікувала пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram куди прикріпила фото зі своїм коханим Микитою Добриніним. Вони обіймаються там, а дівчина тримає руками свій вагітний живіт.

"Сьогодні почалася #29weekspregnant 🌸 ми з твоїм татом дуже любимо тебе і сильно чекаємо, наш найсильніший і улюблений хлопчик🤍" - підписала пост блогерка.

Раніше ми повідомляли, вагітна дружина Холостяка Добриніна вразила одкровенням.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Добринін довів рідного 80-річного дідуся до сліз.

Також "Знай.uа" писав, що вагітна дружина "Холостяка" Квіткова поділилася важливою датою.