Знамените американське ток-шоу Еллен Дедженерес закривається після скандалу. У США під час пандемії це були одні з найгучніших розборок, коли співробітники звинуватили її в токсичності.

Про те, що телеведуча Еллен Дедженерес прийняла остаточне рішення про закриття шоу після 19 сезонів повідомляє Hollywoodreporter. Варто зауважити, що до пандемії річний дохід ведучої оцінювався в 50 млн доларів. Водночас рейтинги шоу після скандалу впали більше ніж на 30%, поставивши антирекорд.

Телеведуча мала намір закривати передачу ще у 2018 році, але вирішила продовжити роботу над проєктом. Шоу вперше вийшло в ефір 2003 році.

Скріншот: instagram.com/dailymail

У 2020 році працівники шоу висловилися проти Дедженерес і назвали робочу обстановку на знімальному майданчику токсичною. Як реагують у Мережі: "Героїня фільму "Диявол носить Прада" - сущий ангел в порівнянні з теледівою".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Однак, сама телеведуча офіційною причиною закриття проєкту називає не скандал, а умови контракту й бажання рухатися далі.

У різні роки до ведучої приходили зірки першої величини, такі як Біллі Айліш, Вілл Сміт, BTS, Ед Ширан, Кеті Перрі, Ріанна, One Direction, Майлі Сайрус, Джастін Бібер тощо.

Нагадаємо, всесвітньо відома феміністка Ніксель Піксель вийшла заміж: "Він не знає, на що йде". Ніка Водвуд пішла наперекір принципам заради хлопця

Як повідомляв портал "Знай.ua", феміністки влаштували масові заворушення в центрі столиці: кидалися на копів з молотками і кирками. Марш проти поліцейського насильства вийшов з-під контролю

Також "Знай.ua" писав, що колишня дружина Акіньшина образила Джолі:"Фемінізм – проблема некрасивих жінок".