Всесвітньо відома співачка Біллі Айліш все частіше радує шанувальників кадрами не тільки з професійного життя, але і заказдровимі моментами і навіть показує моменти з простого життя в Stories Instagram.

Цього разу Біллі, яка нещодавно змінила образ і стала жіночною блондинкою, показала свій фірмовий "байдужий" погляд на зйомках. Вона дивиться в камеру, відволікається на когось в стороні і повертається до процесу.

Шанувальники в коментарях навіть від такого короткого відео прийшли в шалений захват, називали Біллі гарячої, красивою, милою і відзначили, як добре вона виглядає. Також вони помітили, як вона дивиться на щось за кадром і поцікавилися, чи немає там того, що співачка хоче показати всім.

Нещодавно Біллі Айліш, яка приховувала своє тіло, вразила шанувальників зйомкою жіночною і відвертою для Vogue. Так, 19-річна знаменитість з'явиться на червневій обкладинці британського Vogue. На фотографіях артистка вперше одягнена не в оверсайз.

Знаменитість сама запропонувала редакції журналу відверту зйомку в стилі пін-ап. Референсом послужили фото найпопулярнішої моделі 40-50х років Бетті Бросмер.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Біллі Айліш, фото: Instagram

На Біллі Айліш тренч Burberry, Чорний Напівпрозорий костюм Mugler, плаття з корсетом Alexander McQueen, корсет і спідниця з обкладинки від Gucci і нижню білизну Agent Provocateur.

Біллі Айліш, фото: Instagram

Раніше ми повідомляли, Біллі Айліш розповіла про важливу подію в житті і розридалася.

Як повідомляв "Знай.uа", Біллі Айліш заговорила про силу посеред пустелі.

Також "Знай.uа" писав, що Полякова не засне, Кароль закінчить кар'єру, Біллі Айліш роздяглася і вразила світ шикарними формами.