Сенсаційна українська хіп-хоп і реп-виконавиця Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила відвертий кадр, пародіюючи фото світської левиці Кім Кардашьян, яка прославилася завдяки реаліті-шоу і пишним сідницям. Так, артистка приміряла лише напівпрозорі колготи, прикриваючи абсолютно оголені форми руками.

Зірка зізналася, що не вважає короткі спідниці, прозорі блузи або глибокі декольте у дівчат засобом залучення уваги чоловіків - на думку Олени, це лише спосіб самовираження.

При цьому виконавиця зазначила, що одягнена відверто жінка не намагається спонукати спокусити її, проте закликала задуматися про поведінку.

"Коли дівчат цькують за відвертий одяг - я чую галас

Коли я була дитиною, то серед дорослих вважалося, що відверте декольте та коротка спідниця це ознака легкої поведінки або жінка має на меті звабити чоловіка! Пройшли роки, але деякі стереотипи залишилися дотепер в дуже багатьох гілках суспільства.

На мою думку, кожна людина має право одягати те, що вона хоче! Відкриті декольте, короткі спідниці або напівпрозорі блузи - це лише прояв естетичної краси чи сучасні тенденції стилів. Це просто елементи моди та одягу, які мають право демонструвати всі: як чоловіки, так і жінки!

Я вважаю неправильним судження про те, що одягнена відверто жінка на щось натякає або провокує людину звабити її. Хочеться, щоб в сучасному українському суспільстві таких думок взагалі не було. І кожна людина мала змогу вдягати те, що вона захоче та почувала себе у безпеці.

Питання можуть виникати до поведінки, але зовнішній вигляд говорить лише про бажання самовиражатися🔥"

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

instagram.com/alyona.alyona.official/

instagram.com/alyona.alyona.official/