Популярна українська співачка і продюсерка Наталя Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто радує мільйонну аудиторію в Instagram фото і відео зі свого життя.

Цього разу 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Натусик" розмістила в соцмережі цікавий пост, присвячений фемінізму. Про це Наталя писала у своїй книзі, тому вона просто вставила уривок з неї.

"Останні кілька тисячоліть ми жили в світі, яким правили чоловіки. Права жінок були придушені, вони не мали документів, не були самостійні і не приймали рішень в житті суспільства. На початку минулого століття жінкам вдалося домогтися рівноправності, але цікаво, що, домагаючись рівності, жінки замість того, щоб розкрити і проявити силу, цінність і незамінність своїх природних якостей, зробили це за чоловічим принципом, домагаючись чисто чоловічих цінностей, благ і привілеїв. Жінки почали будувати кар'єру, керувати, носити штани, смалити і брудно лаятися. Ну і, звичайно, голосувати і займатися політикою.

Наталя Могилевська, фото з Instagram

Жінки стали змагатися з чоловіками в тому, як бути чоловіком!!! Це свідомо провальний проект. Жінка завжди буде недочоловіком, і це принесе гіркоту і розчарування в кінці кінців. Як казав Станіславський: "Бути, а не здаватися!" Безглуздо витрачати життя на розвиток того, що не є твоїм основним потенціалом", - написала Могилевська.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Наталя Могилевська, фото з Instagram

Нагадаємо, Наталя Могилевська відкрила піджак, просвічує все: "Що більше?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталія Могилевська поскаржилася на безробітних українців: "Справа не в локдауні".

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Могилевська "підсіла" на голодування: "Перепробувала безліч дієт".