Британці довелося зустрітися з поліцією після того, як сусіди побачили у неї у дворі "труп".

Кара була в жаху від того, що в один день до її будинку приїхали три поліцейські машини і 10 правоохоронців, передає портал 7News.

Виявилося, що сусіди повідомили про неї в поліцію після того, як помітили в її саду щось схоже на тіло, загорнуте в мішки для сміття і обгорнуте скотчем.

Але Кара пояснила, що це за "тіло" у неї у дворі. Жінка показала, що насправді це була опора, яка залишилася після Хеллоуїна.

"У мене є порада всім батькам, які викладаються на Хеллоуїн, як і я - Позбавтеся від реквізиту або акуратно складіть його!" - написала Кара на сторінці "Family Lowdown Tips & Ideas"у Фейсбуці.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Як розповіла жінка, вона повернулася додому і побачила дві поліцейські машини біля свого будинку.

"Я виходжу з машини до свого сусіда, що стоїть там, і я жартома запитую:"Що ти наробив?!"На що мені відповіли, що вони всі були в моєму будинку, коли заїхали три людини, щоб повідомити про труп!",- розповіла Кара.

фото: Family Lowdown Tips & Ideas / Facebook

Тіло-реквізит донедавна було заховано.

"Цей хлопець сидить за моїми сміттєвими відрами з листопада, але сьогодні я вивела його, щоб розчистити сад, і забула прибрати його!", - пояснила вона.

Але пильні сусіди встигли виявити "тіло" і викликати копів, що тепер жінці довелося пояснювати, що вона нікого не вбивала, пообіцявши прибрати його в безпечне місце.

"Весь цей час моя п'ятирічна дитина сказала їм, як сильно він любить Хеллоуїн, і ми не можемо позбутися тіла, тому що він любить його!", - поділилася Кара.

При цьому молоду маму збентежило те, що всі 10 поліцейських не звернули увагу на забавну деталь - сильно короткі ноги у "трупа".

"Поліцейський сказав:" Ви могли їх підрізати ?!"Я сказала:" А ви перевірили мої сміттєві відра?"Вони виглядали трохи стурбованими і запитали:"А можна?" Мене попросили порізати його і позбутися від нього. Я сказала Ні ... Я просто відправлю його в сарай до решти до наступного Хеллоуїна!", - каже Кара.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Повинна була стати дорослою": сім'я зниклої в 2007 році дівчинки зворушила привітаннями до сліз

Як повідомляє портал «Знай.иа» Студентка схудла на 10 кг за 8 тижнів без відмови від шоколаду: "завжди отримую задоволення"

Також «Знай.иа " писав, що Жінка розповіла про своє життя з невиліковним раком: "від 3 до 5 років"