Михайло Заливако, скріншот: Youtube

"Холостяк" Заливако повернув Юлю "Зайку" і навіть познайомив з мамою: у фіналі будуть троє

11 сезон найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако, вже наближається до фіналу. У 10 випуску учасниці приїхали до рідного міста "Холостяка" – Харків, де повинні познайомитися з його батьками. Як відомо, у трійці фавориток Заливака залишилися Розалі, Анна і Даша. На церемонії троянд Михайло провів до машини спортсменку з Дніпра Дашу Ставничу.

Переробка сміття, скріншот: Youtube

Україна потопає у смітті, за "чистоту" доведеться заплатити: "У нас немає вибору"

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Відомий політичний діяч Єгор Фірсов опублікував новий пост, де розповів про важливість сміттєпереробних заводів в Україні. Так, ще пів століття тому в Європі стало питання, куди подіти відходи, яких ставало з кожним днем все більше. Європейці стали експериментувати до того часу, поки не зрозуміли, що з відходами можна працювати, а не просто закопувати в землю.

Ростислав Силівакін, фото Новинарня

Відважний командир "Кріт" поділився досвідом на передовій: "Молоді - основа ЗСУ"

Ростиславу Сілівакіну зі Львівщини всього 26 років, проте минулого року він став командиром цілого механізованого батальйону 93-ї ОМБр бригади "Холодний Яр". 14 травня молодий комбат "Холодного Яру" з позивним "Кріт" дав велике інтерв'ю "Новинарні", в якому розповів, як завоювати авторитет у старших підлеглих і виховати хороших сержантів.

Обмін валют, фото: Знай.uа

Курс валют 14 травня в Україні зупинить зростання долара, але розкрутить Євро

Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вихідні дні, 15-16 травня 2021 року. Курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 14 квітня, трохи впав в ціні і тепер становить 27,61 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Тіна Кунакі, фото Інстаграм

До Києва приїхала Тіна Кунакі: молода дружина Венсана Касселя знімає ролик в Україні

Французька модель Тіна Кунакі, яка є дружиною відомого актора Венсана Касселя, приїхала до Києва. Про це стало відомо з повідомлення на сторінці Тіни Кунакі в соцмережі Instagram. У сторіс модель опублікувала знімок з номера в готелі з написом "Доброго ранку, Київ!".