Український бізнесмен і 11-й "Холостяк" Михайло Заливако вирішив поцікавитися у шанувальників, кого йому вибрати у фіналі.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що вже в п'ятницю, 21 травня, відбудеться фінал 11-го сезону "Холостяка", в якому Михайло Заливако вибере собі супутницю життя. Однак, цей вибір буде непростим-вперше в історії проекту у фінал пройшло відразу 3 учасниці, оскільки напередодні бізнесмен повернув на проект Юлію "Зайку".

Холостяк 11, фото з Instagram

Поки глядачі морять себе очікуванням фінального випуску, Михайло Заливако вирішив поцікавитися у шанувальників, кого йому вибрати. Він заявив, що після кожного випуску люди завалюють його повідомленнями про те, з ким він повинен бути і що вигнав не ту учасницю.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Тому цього разу "Холостяк" пішов на випередження – він вирішив заздалегідь запитати в українців, кого йому варто вибрати.

"Пишіть в коментарях, будучи на моєму місці, кого б з учасниць ви вибрали з усього проекту і чому? Хто є вашою фавориткою?",- написав Михайло Заливако.

Пост Михайла Заливако в Instagram / скріншот

Першого фаворита озвучив Ведучий проекту Гриша Решетник - він закликав Михайла Заливако обирати його, оскільки саме він є найкращим кандидатом. Інші ж влаштували справжню війну" за "і" проти " дівчат. Багато відзначили, що бізнесменові слід зупинитися на "Зайці", оскільки тільки у них проглядається любов. Деякі також написали, що кого завгодно, тільки не Анну Богдан, оскільки її вважають неприємною.

Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Анна Богдан різко висловилася про знайомство з мамою "Холостяка" Заливако: "хочеться втекти".

Як повідомляв портал Знай.uа, Розалі Номбре зізналася, що довело її до істерики на "Холостяку": "нас розділяють".

Також Знай.uа писав, що Юлія " Зайка "зробила зізнання після повернення до" холостяка "Михайла Заливако:" пів ночі плакала...".