Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива привітав "колег" науковців з професійним святом.

Так, 15 травня, в Україні відзначається День науки. З цієї нагоди Ілля Кива, який минулого місяця зі скандалом захистив кандидатську дисертацію, привітав колег з професійним святом.

Відповідний пост він виставив на совій сторінці у Фейсбуці.

"Вітаю колеги з Днем науки!!!", - написавши депутат ОПЗЖ. , допустивши при цьому в реченні дві пунктуаційні помилки (на листі звернення виділяються комами - Ред.)

"Справжні вчені - це ті, хто постраждав через науку - Галілей, Микола Коперник, Кива!!!))",- додав Кива.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Примітно, що через деякий час Ілля Кива виправив допущені помилки.

Нагадаємо, 26 квітня, народний депутат від ОПЗЖ Ілля Ківа захистив кандидатську дисертацію за спеціальністю"Механізми державного управління".

Під час захисту не обійшлося і без конфузів-Киві поставили питання, що він має на увазі під "демократичним евроинтегрированным державним апаратом". На що депутат не зміг дати відповідь, але на повному серйозі пообіцяв відповісти в наступній своїй дисертації. Дивно, але така відповідь влаштувала комісію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличко, Ляшко, Янукович, Кива та інші заспівали для "кварталу": "щовечора..." На сторінці " кварталу "опублікували відеонарізку кадрів з сесійної зали за участю всім відомих народних депутатів, які вимовляють слова з пісні" щовечора вечір настає раптом...". Результат вийшов досить кумедним.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кива з ОПЗЖ під кінець року зробив "камінг-аут":"Нацист, заарештуй мене". Ілля Кива якось накинувся на колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка з лайкою і звинуваченнями.

Також «Знай.иа " писав, що Яценюк потягне Киву до суду за довгий язик:"слухняна проамериканська шл**а". Кива обматюкав Яценюка в прямому ефірі, скандального нардепа тягнуть до суду