Стало відомо про те, що Леся Нікітюк вирішила запросити Дзідзьо на День народження своєї мами. Чи вдався сюрприз, а також як пройшло свято.

Про це українська телеведуча розповіла в сюжеті програми "Світське життя" Катерині Осадчій.

Не так давно мамі Лесі Нікітюк виповнилося 65 років - якийсь ювілей. На честь цього Зоряна дочка вирішила влаштувати їй пишний сюрприз. Запросила всіх близьких людей, а також відомого українського артиста Дзідзьо. Мама була сильно шокована.

Леся Нікітюк, фото з Instagram

Леся хотіла купити собі дорогий годинник, проте зрозуміла, що вони їй не принесуть такого задоволення, як сюрприз для мами.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

"Приїхали всі родичі з Хмельницької області. Коли вийшов на сцену дзідзьо, всі стоять, думаю зараз після дня народження скажуть: "Олів'є було погане, і Дзідзьо був несправжній" - розповідає дівчина.

Леся Нікітюк і Катя Осадча, фото: Instagram

Так і сталося, частина гостей подумало, що це якийсь місцевий двійник.

Спочатку мама не особливо розуміла, що відбувається, але потім, він взяв її танцювати, ще й Лесю, як чемпіонку "Танців з зірками".

Артист Михайло Хома розповідав, що Леся могла попросити його заспівати не за повний гонорар, так як вони знайомі, і практично до останнього він не знав до кого він їде на день народження.

Коли Дзідзьо все ж зрозумів, що він виступатиме на Дні народженні мами Лесі Нікітюк, то був спантеличений, що взяв з неї гроші.

Катерина Осадча також запитала, що було в райдері у Дзідзьо, і телеведуча відповіла, що була здивована: "Там була пляшка віскі, 18-річного, це було найдорожче в райдері. І тарілка м'ясної нарізки, сирної і фруктової".

Леся Нікітюк подзвонила відразу директору, щоб запитати, що ще вони хочуть додати в райдер, так як виходить не по-людськи. Дівчина взяла все в свої руки, і поставила безліч домашніх страв в гримерку.

Нагадаємо, Весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру