Відома турецька акторка, яка прославилася практично на весь світ завдяки серіалу "Величне століття", Пелін Карахан порадувала новим знімком.

Вона опублікувала його на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, новий кадр, де продемонструвала засмагле тіло у світлій сукні.

До слова, дівчина є досить активним користувачем цього додатка, і регулярно радує шанувальників, яких там зібралося більше чотирьох мільйонів, новим контентом.

Так сталося і зараз. Пелін Карахан опублікувала цілу серію знімків, які були зроблені у дворі будинку. Вона присіла на дерев'яний диванчик, і почала позувати перед камерою.

Варто відзначити біле вбрання дівчини, який ще сильніше виділяє її засмагу. Коротенька сукня ідеально сіла на "Міхрімах", і відмінно підкреслює фігуру

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

На руках у актриси можна помітити величезну кількість аксесуарів у вигляді браслетів, а також манікюр червоного кольору.

Нагадаємо, що жінка одружена з Бедрі Гюнтаєм, від якого вже народила двох синів - Алі Демі, а також Джана Еюпа. Вони щасливі в шлюбі вже сьомий рік.

До слова, це було друге заміжжя для дівчини - з першим чоловіком вони прожили разом всього два роки - з 2011 по 2013.

Пелін Карахан, фото: Instagram

Пелін так полюбилася шанувальникам, що серед коментаторів можна помітити і українців, і росіян. Ось, наприклад, один з них: "Пелін ти чудеса я дивилася Чудовий вік ти прекрасна 🙌🙌🔥🔥🔥😍❤️😍".

Нагадаємо, турецький Серцеїд Бурак Озчівіт здивував волохаткою - фанати не впізнають

Як повідомляв портал "Знай.ua", чуттєва Мер'єм Узерлі з "чудового століття" показала, як годує свою дитину грудьми: "Такі щасливі". Мер'єм Узерлі стала мамою вдруге

Також "Знай.ua" писав улюбленої Хюррем закон не писаний: як Султанша з "чудового століття" обійшла вікові традиції гарему.