Вже у вівторок відбудеться перший півфінал пісенного конкурсу "Євробачення-2021", де Україну представить гурт Go_A. Солістка Катерина Павленко відповіла, що думає на рахунок ставок букмекерів.

Справа в тому, що після перших репетицій, букмекери поставили Україну в топ-10, хоча, ще незадовго до цього, у нас було скромне 19 місце.

"Та, ну типу, стрибок і стрибок. Ну, прикольно, класно. Ви ж розумієте, що нам не потрібно нікому нічого доводити. У нас немає мети перемогти, і щось комусь довести, що ми найкращі. Нам це не потрібно" - говорить у своїй прямій трансляції солістка.

При цьому вона зазначила, що якщо це все ж відбудеться, то буде круто - якщо ні, теж непогано. Люди, які стали шанувальниками гурту, залишаться з ними навіть після конкурсу, незважаючи ні на який результат.

Ставки букмекерів 16 травня, фото: скріншот

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Євробачення для них стало тією платформою, завдяки якій вони змогли знайти близьких фанатів, людей, яким подобається те, що вони роблять. Конкурс відкрив їх світу, а яке місце вони займуть - вони не переживають.

Але, тим не менш, незважаючи на такий спокій з боку солістки, видно, що вся команда намагалася як над піснею, так і над самим номером.

Варто відзначити, що пройшло вже дві репетиції перед конкурсом, і на другий Катя не змогла бути присутньою, так як погано себе почувала. Їй довелося навіть здати тест на коронавірус, який, на щастя, виявився негативним. Однак, поки це не стало відомо, їй довелося сидіти на самоізоляції, і її заміняла статистка.

Це не єдиний випадок. Ось, наприклад, в команді делегації Польщі та Ісландії були підтверджені випадки коронавірусу, і це означає, що учасники не зможуть відвідати відкриття конкурсу, так звану "Бірюзову доріжку", яка відбудеться ввечері неділі, 16 травня.

Найімовірніше, вони можуть пропустити і сам півфінал-замість виступу буде включений ролик з репетицій. Сумно, але така реальність, з якою вже другий рік нам доводиться миритися.

Раніше ми писали про те, що Філіп Кіркоров показав, що витворяє з підопічною на сцені Євробачення: "отримала задоволення".

Нагадаємо, вокалістка go_а отримала результати тесту на covid перед Євробаченням:"я вільна".

Як повідомляв портал Знай.uа, Go_A перед " Євробаченням 2021 "заспівали солдатам народні пісні для підняття духу:"найкраще для них".