Згідно з місячним календарем символом 17 травня являтся Флюгер. 7 місячний день починається з 08:01. Місяць без ракурсу: з 09:22 до 15:44.

Як стверджують фахівці, то в цей день слова мають особливу силу. Природа дуже чуйно відгукується на кожне слово, навіть на те, яке випадково упустили.

У цей день зло сьогодні особливо карається, тому намагайтеся вживати слова і вирази з крайньою обережністю, адже всі погано сказані побажання неодмінно повернуться бумерангом.

Енергію дня і життєву активність постарайтеся використовувати на благо собі і оточуючим. Словами слід користуватися вкрай обережно.

Місячний календар стрижок на листопад 2020, фото - Рexels

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Якщо ви в цей день раптом ображені або чимось роздратовані, намагайтеся взагалі мовчати. Не витрачайте свої час і енергію на порожні розмови, плітки, або ж осуд. У 7-й день краще зайнятися промовлянням своїх бажань - в ідеалі на свіжому повітрі, вкладіть в ці слова максимум емоцій.

Зверніть увагу на місяць без курсу і виберіть найкращий час для практики (можна на наступний день поки йде 7 місячний день).

У цей день рекомендується: робити покупки, проводити переговори, співбесіди, наради, звертатися в держструктури, відвідувати лікарів, побути вдома, зайнятися облаштуванням свого будинку, залагодження сімейних питань, сімейні заходи.

Гороскоп, фото з відкритих джерел

Краще уникати: конфліктів, нарікати на життя, балаканини даремно (краще мовчати), починати довгострокові справи, лайки, переїзду, давати в борг, альпінізм.

В основному в цей день ми бачимо віщі сни. Причому, їх відмінною особливістю є те, що всі образи і сюжети вкрай зрозумілі, без подвійного тлумачення і не потребують складної розшифровки. Уві сні до вас може прийти розуміння вашого істинного призначення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Місячний гороскоп на 14 травня: як провести ритуал на залучення фінансової удачі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Травневий молодик: як не зазнати втрат і заручитися підтримкою зірок в цей особливий день

Також «Знай.иа " писав, що Українців чекає найпотужніша магнітна буря-полоскоче нерви кожного