З Австралії прийшли вельми цікаві новини. Так, мешканка містечка Вуллонгонг Теа Лаврідж розповіла дивовижну історію про страву, яку подають холодною. Насправді "холодною", справа в тому, що про цю історію можна навіть зняти фільм.

У мережі TikTok Теа розповідає про ідеальний спосіб позбутися суперниці. Про цю історію детально пише видання BrightHumanity.

Ефір Теї, скріншот: TikTok

Кілька років тому Теа дізналася, що в її, тепер уже колишнього, чоловіка є ще одні стосунки. Хлопець зраджував їй з колишньою подружкою. Коли чоловік потрапив у в'язницю і припинив виходити на зв'язок, Теа вирішила взяти справу в свої руки. Вона написала суперниці, що її чоловік помер.

Для більшої переконливості Теа влаштувала чоловікові фальшиві похорони, заручившись підтримкою сестри невірного чоловіка. Після того як Теа відправила суперниці кілька знімків з похорону, та залишила спроби зв'язатися з колишнім.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"З того часу минуло три роки, і вона як і раніше думає, що він мертвий. Щороку вона присвячує моєму чоловікові пост у Фейсбуці. Вона пише, що він був любов'ю її життя і їй страшенно шкода, що вона не змогла врятувати його", — розповіла Теа.

Ролик швидко став вірусним, зібравши понад 5,3 млн переглядів. Пізніше Теа випустила ще кілька роликів, в яких розповіла, що після виходу з в'язниці її колишній чоловік не став зв'язуватися з колишньою пасією, вирішивши, що всім буде краще, якщо та буде продовжувати думати, що він помер. Багато коментаторів прийняли сторону Теї, зазначивши, що вона придумала досить витончений спосіб помсти.

Раніше повідомляли, колишня Дзідзьо Slavia "помстилася" чоловікові з таємничим незнайомцем.

Як повідомляв Знай.uа, киянка з банкою фарби епічно помстилася колишньому: чоловіки, ховайте машини.

Знай.uа писав, український зоопарк запропонував бажаючим оригінально помститися колишнім.