В ООС розповіли про українського медика, який відправився на Донбас, щоб рятувати українців після поранень. Він поділився своєю історією, яка гідна поваги.

Про нього написали пост у соціальній мережі Facebook.

Єгор-лікар ординатор евакуаційного відділення медичної роти окремої механізованої бригади Холодний Яр. Його всі знають як енергійного, щирого хлопця, у якого відкрита посмішка, а також справжнє бажання допомогти своїй країні.

"У бригаді я з 2020 року. Професію лікаря вибрав, як це кажуть, з народження, так як сам з сім'ї медиків " - розповідає хлопець.

Батьки не відразу прийняли рішення молодої людини стати військовим медиків, так як в нашій країні ця професія не оплачується потрібним чином, при тому, що працювати потрібно дуже багато.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

Однак, Єгор стверджує, що це його вибір, покликання душі, і він дуже радий, що вчинив саме так.

Військовий медик Єгор, фото: Facebook

Основною мотивацією в роботі для нього те, що зусилля, а також турбота про пацієнтів дає свої плоди, і відразу відчуваєш, що ти потрібен, Що робиш все це не просто так.

"Сьогодні українська армія і медична служба переходять на стандарти НАТО. Це певною мірою має спростити нашу працю. Але не достатньо тільки мати нові протоколи, потрібно довести їх до лікарів і навчити їх" - розповідає медик.

Також, чоловік підсумував, що якби все працювало як треба, тоді б підвищилася оперативність, ефективність, а також якість вітчизняної медицини.

Нагадаємо, воїни-десантники ЗСУ показали на що здатні: Україна під надійним захистом.