У дачний сезон кожна господиня страждає від великої проблеми – метушня з землею псує руки, а працювати з рукавичками люблять не всі.

Городникам не варто переживати, адже є хороший засіб, яке прибере всю чорноту з рук.

Потрібно взяти розчин перекису водню 3% (вона продається в будь-якій аптеці і коштує копійки) приблизно 100 г, додати нашатирний спирт 10-20 г, а потім будь-який миючий засіб для миття посуду або трохи порошку.

Все перемішати і опустити руки в розчин. Тріщини, які потемніли, стають світлими. Потім рекомендується вимити руки з милом і скористатися будь-яким живильним кремом.

Город, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз

Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Показати ще

Раніше ми писали про те, що дієтолог в "Ранку з Україною" розвіяла міфи про "корисні" продукти: яйця, петрушка та не тільки.

Українці масово скуповують цей вітамін в аптеках, готуючись до пляжного сезону. Однак з ним легко перебощити, адже вітамін А здатний накопичуватися в організмі. Можливі такі побічні ефекти: болі в суглобах, нудота, головний біль. У зрілому віці передозування викликає розвиток остеопороз і збільшує ризик переломів у сім разів.

петрушка, фото Pxhere

Нагадаємо, які рослини не можна садити на одній грядці: корисна таблиця сумісності.

Як повідомляв портал Знай.uа, правильна підгодівля і підрізування: з цими порадами малина порадує вас багатим і солодким урожаєм до зими.

Також портал Знай.uа писав, як виростити солодкий буряк і зібрати багатий урожай: важливі поради для городників.