Тренер шоу "Зважені та щасливі", колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розповіла, як збиралася на церемонію нагородження Viva! Awards 2021.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram спортсменка опублікувала свіжий пост, в якому детально описала, як створювався її образ, яким всі захоплювалися на премії.

Марина Боржемська, фото: Instagram

"Я вдячна всім за такі прекрасні слова про мій лук на Viva ❤️ У журналістів було багато питань про те, чи довго я збиралася на вечір і від кого я в підсумку одягнена. Насправді, я зібралася буквально за півгодини 😅 У мене була зйомка проекту, після якої я мчала додому, щоб швиденько зібратися і поїхати на захід. Укладка і макіяж вже були (дякую моєму гримеру). Сам образ зібраний мною з різних брендів. Обожнюю міксувати і робити унікальний лук, який найкраще мені підійде. Піджак – MasKa. Блузка – Armani. Штани – Zara. Туфлі – Hugo Boss. Клатч – Hugo Boss. Окуляри – Gucci. Ремінь – подарунок від Роберта 😉", - написала Боржемська.

Нагадаємо, Марина Боржемська показала, як відновитися після пологів: ніякої депресії і авітамінозу.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Марина Боржемська поділилася рецептом салату з кульбаби: проти весняного авітамінозу і хвороб.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Цибульська, Ірина Федишин та Марина Боржемська розкрили, як рятуються від целюліту: зіркові поради.